Följ Excedo

Strategiskt samarbetsavtal mellan Excedo och Bambora möjliggör enklare betallösningar för svenska handlare

Pressmeddelande   •   Maj 22, 2017 09:00 CEST

Excedo Networks ingår ett strategiskt samarbetsavtal med betalbolaget Bambora. Excedo säkerställer driften och integreringen av kassasystem och betallösning för restauranger, nattklubbar och butikskedjor i Sverige, avtalet med Bambora innebär att dessa nu får möjligheten att välja en ny, enklare betallösning med utökad funktionalitet och bättre support.

– Bamboras strävan efter enkelhet gentemot handlarna och mot oss som partner var den enskilda faktorn som tilltalade oss mest. Med Bambora kan vi nu driftsätta en ny kund betydligt snabbare än tidigare och erbjuda våra kunder standardiserade produkter, mallar och avtal med hög teknisk mognad som drastiskt drar ner på administrationen för våra kunder, säger Michael Duffy, vd på Excedo.

För Bambora innebär samarbetsavtalet med Excedo en möjlighet till fortsatt expansion på den svenska betalmarknaden. Redan i maj kommer samtliga Gateau-butiker i Sverige, att ha bytt ut sin befintliga betalleverantör till Bambora.

– Excedo är en perfekt partner till oss då vi tillsammans kommer vi kunna förenkla handlarnas vardag genom att erbjuda dem ett kontrakt, en kundsupport, högre driftsäkerhet, samt en möjlighet för dem att växa med nya tjänster och i nya länder utan krångel, säger Peter Wirén, Managing Director för Global Instore på Bambora.

Drift- och nätverksleverantören Excedo fungerar som ett nav mellan kassaleverantör och betallösning för tusentals svenska företag. Den primära målgruppen är större kedjor och handlare som behöver en stabil, enkel och flexibel helhetslösning för betalningar.

Samarbetsavtalet tecknades i april 2017 och Excedo börjar erbjuda Bamboras terminaler och inlösenavtal till sina kunder med start redan i maj.

Om Excedo Networks:

Excedo Networks levererar tjänster och avancerade helhetslösningar inom områdena datakommunikation, data- och onlinesäkerhet till företagsmarknaden. Inom verksamheten finns tillgång till kvalificerade experter inom datakommunikation och datasäkerhet för att kunna leverera högpresterande tjänster 24/7/365. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

  • Nätverk & Datakommunikation 
  • Webbsäkerhet Premium
  • IP-Telefoni 
  • Klientsäkerhet
  • E-postsäkerhet 
  • Office365
  • Drift & Konsultation 

Samtliga tjänster som vi levererar skräddarsys efter våra kunders specifika behov och vi är en naturlig samarbetspart till våra kunder där vi genom vår delaktighet levererar en tjänsteplattform som kunden kan växa i.

För mer information besök:

www.excedo.se

Om Bambora

Bambora hjälper handlare att utvecklas och växa. Med en rad enkla betalningsprodukter gör Bambora det lättare att hålla reda på dagliga transaktioner - på nätet, i butik, och i mobilen.

Bambora grundades 2015 och är en sammanslagning av en rad företag med mångårig erfarenhet inom betalbranschen. Bambora behandlar betalningar på 65 marknader till ett värde av 45 miljarder Euro per år. Bambora har över 700 anställda med kontor i 13 länder runt om i världen. För mer information, besök www.bambora.com

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Duffy, vd på Excedo Networks. Tele: +46 8 501 612 00, email: michael.duffy@excedo.se

Claes Nyströmer, Head of communications & PR på Bambora. Tele: +46 703 41 46 49, email: claes.nystromer@bambora.com 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.

Copyright © 2016 Excedo Networks AB – All rights reserved.