Följ Excedo

Med nytt partnerprogram från Telavox tar Excedo in telefoni i portföljen

Pressmeddelande   •   Mar 02, 2017 11:00 CET

Excedo Networks satsar på att utöka sin tjänsteportfölj genom att ingå ett samarbete med svenska tillväxtbolaget Telavox. Samarbetet innebär att Excedo blir först ut som Cloud Partner för Televox kommunikationstjänst Flow som är den mest digitala växel- och kommunikationstjänsten på marknaden. Flow blir en del av Excedos produktportfölj som kommer erbjuda tjänsten anpassad och optimerad till kundens behov, integrerad med nätverk och tjänster som Skype for Business, kontaktcenter och CRM-system.

Telavox kommunikationstjänst Flow är företagets telefoni, växel, chatt och video paketerat i en molnbaserad lösning. Flow skapar, tillsammans med Telavox nya partnerprogram Cloud Partner, en affärsmodell för kommunikationstjänster som är anpassad till nya generationens leverantörer av it-tjänster.

- Flow är den mest digitala växel- och kommunikationstjänsten på marknaden och integrerar bra mot Microsofts tjänster. Genom partnerprogrammet Cloud Partner kan vi kundanpassa villkor, supporta kunden och sköta fakturering vilket ligger helt i linje med hur vi vill ge service till våra kunder, säger Michael Duffy, vd på Excedo.

- Moderna kommunikationstjänster både integrerar mot andra it-tjänster och är beroende av it-miljön. Den nya generationens it-leverantör är företagens digitala rådgivare i lika stor utsträckning som de är företagens it-leverantörer. Därför är det en självklar och viktig utveckling att de även tillhandahåller och supporterar kommunikationstjänsterna. Användarvänligheten i Flow och möjligheten att paketera, supportera och fakturera i Cloud Partner-modellen är klippt och skuren för dem, menar Viktor Karlsson, vd på Telavox.

Avtalet med Telavox tecknades i februari 2017 och Excedo kan erbjuda Flow till sina kunder redan i mars.

- Excedo Networks är den perfekta Cloud Partnern för oss. De är vana återförsäljare av it-tjänster, satsar på molntjänster och har en bred och djup kunskap om kommunikationstjänster som Flow. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete för att ge Excedos kunder ännu större möjligheter, säger Viktor Karlsson, vd på Telavox.

Om Excedo Networks:

Excedo Networks levererar tjänster och avancerade helhetslösningar inom områdena datakommunikation, data- och onlinesäkerhet till företagsmarknaden. Inom verksamheten finns tillgång till kvalificerade experter inom datakommunikation och datasäkerhet för att kunna leverera högpresterande tjänster 24/7/365. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

  • Nätverk & Datakommunikation 
  • Webbsäkerhet Premium 
  • Klientsäkerhet
  • E-postsäkerhet 
  • Office365
  • Molnbaserad Telefoni
  • Drift & Konsultation 

Samtliga tjänster som vi levererar skräddarsys efter våra kunders specifika behov och vi är en naturlig samarbetspart till våra kunder där vi genom vår delaktighet levererar en tjänsteplattform som kunden kan växa i.

För mer information besök:

www.excedo.se

Om Telavox

Telavox tjänst Flow är företagets telefoni, växel, chatt och video samlat i en app. Telavox är idag etablerade i hela Skandinavien och arbetar i Telias mobilnät i samtliga länder. Bolaget grundades 2003 som en av Sveriges första IP-telefoni leverantörer. Telavox har expanderat kraftigt och har under de senaste sju åren utsetts till både Gaseller och Superföretag. 2016 lyfte London Stock Exchange group Telavox som ett av Europas mest inspirerande företag. Omsättningen för 2016 uppgick till 360 MSEK. 

För mer information besök:

www.telavox.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.

Copyright © 2016 Excedo Networks AB – All rights reserved.